linkedin   facebook
hjem profil grafiskdesign webdesign fotoogvideo tegning og illustration referencer kontakt
Dansk Skuespillerkatalog Permanent Makeup København phphoto
HarmonyHouse type1 IC isolering
Nordic Fashion Nova Beauty Sultan Palace Restaurant
Candy Queen Kagehuset Banés Photo & Web
IsoNord Ferie for to Seofix
Logodesign

Det rette logodesign kan gøre stor forskel
.

Jeg har i mange år arbejdet med design af logo til både kunder og adskillige egne projekter. Her har jeg lært, at et logo ikke kun er en måde at genkende en virksomhed på, men samtidig kan have en indirekte signalværdi, som kan være aldeles afgørende i virksomhedens online marketing.

Design af et unikt logo spiller en utrolig stor rolle, hvis branding prioriteres højt hos jer. Derfor er det vigtigt, at der bliver skabt det bedst mulige resultat, eftersom et logo er med til at definere virksomhedens visuelle identitet.

Derfor tilbyder jeg naturligvis design af logo, som en del af pakkeløsningen, hvis ikke din virksomhed har et logo i forvejen. Eftersom et logodesign kan være noget helt nyt for dig, tager jeg jer ofte med i samtlige trin mod et færdigt logodesign, som repræsenterer virksomheden på bedste vis.

Før design af dit logo lytter jeg til dine ønsker og taler med dig om, hvilke signaler der repræsenterer jeres virksomhed. Dernæst udarbejder jeg en række skitser, der drøftes med kunden. Når kunden er tilfreds med design af logo, vil det valgte logodesign blive rentegnet og leveret i de mest gængse formater, så logoet også kan benyttes til kampagner i eksempelvis offline medier.

Jeg tilbyder også at lave et helt nyt logodesign til din virksomhed, hvis det gamle enten er misvisende for virksomhedens nuværende værdier og signaler eller blot trænger til en opfrisker.

Klik på de små logo eksemple på højre side for at se dem et stort format.
visuel identitet logodesign trykte medie
skygge
© Copyright by teraneb - grafisk design & web 2018