linkedin   facebook
hjem profil grafiskdesign webdesign fotoogvideo tegning og illustration referencer kontakt
Visuel Identitet

Hvad er en Visuel Identitet?


En Visuel Identitet er din virksomheds unikke fundament bestående af din virksomheds karakteristika, kerneværdier og kultur udtrykt i grafisk design. Den visuelle identitet er nøje forbundet med din virksomheds positionering og brand. Den visuelle fremtræden er din virksomheds ansigt udadtil, der skaber genkendelse, forståelse og præference.

Den visuelle identitet er et stærkt værktøj til positionering, branding og markedsføring, der præsenterer din virksomhed som helhed og derved påvirke din virksomheds omdømme i en gunstig retning. Denne retning ses ofte som værende en befordring af den ønskede markedsposition og image, kultur og værdier samt vision og strategiske mål.

En Visuel Identitet bygger på fem vigtige elementer bestående af logo, farvepalette, illustration, typografi og grafiskstil, der benyttes i alle din virksomheds kommunikative foretagender, således at den visuelle identitet bliver udbredt mest muligt.

Logoet er centralt for en Visuel Identitet, idet logoet er blikfang for identiteten og tovholder på de fleste værdier den visuelle identitet skal sende. Det er vigtigt, at dit logo er tidssvarende, og tilpasset den verden det skal ses i. En strømlinet Visuel Identitet omfatter dog ikke udelukkende logoet, men en komplet brevlinje, Webdesign, skildring, emballage, foldere, brochure, annoncering m.v. Det er vigtigt at den røde tråd i den visuelle identitet er tydelig, for at den visuelle identitet opnår størst gennemslagskraft, da sammenhængen i denne er essentiel.
visuel identitet logodesign trykte medie
skygge
© Copyright by teraneb - grafisk design & web 2018