linkedin   facebook
hjem profil grafiskdesign webdesign fotoogvideo tegning og illustration referencer kontakt
Webdesign

Det er jeg klar over hvor vigtigt, et unikt webdesign er for virksomhedens ansigt udadtil. Jeg bruger meget af min tid på at skabe unikke hjemmesidedesign & webdesigns, som både du og jeg kan stå inde for, og som samtidig lever op til din krav og ønsker for hvad et hjemmesidedesign skal signalere.

En hjemmeside med et professionelt udtryk virker ofte mere troværdigt overfor din kunder og giver samtidig potentielle kunder et bedre førstehåndsindtryk af virksomheden. Dog kan designmulighederne begrænses en smule, når en hjemmeside skal være søgemaskinevenlig og have plads til en vis mængde tekstindhold.

Jeg har erfaring med at skabe god balance mellem SEO og det professionelle og visuelle udtryk i et hjemmesidedesign, uden det forstyrrer kundens oplevelse af din hjemmeside.

Har din virksomhed allerede et logo og vil du gerne videreføre virksomhedens visuelle udtryk? Så er det vigtigt at designet passer til din logos æstetiske udtryk. Hvis din virksomhed ikke allerede har et logo, så er det selvfølgelig vigtigt, at det nye webdesign indeholder en stil og et udtryk, som du synes passer til din virksomhed, og gør integrering af et logo smertefrit. Det er vigtigt, at der en vis visuel forbindelse mellem virksomhedens visuelle udtryk, logoet og hjemmesidedesignet.

Klik på de små website eksemple på højre side for at se dem et stort format.
facebook_fanside kampagnesite
skygge
© Copyright by teraneb - grafisk design & web 2018